Hollolan Hirvi

 

Paikallista lähiruokaa ja rustiikkeja käsityöoluita maalaismiljöössä höystettynä paikkakunnan historialla ja tarinoilla.

Tätä tarjoaa Maaseuturavintola ja panimo Hollolan Hirvi tilauksesta erilaisille ryhmille ja on aktiivisesti mukana myös toteuttamassa viljaklusterin matkailupaketteja.

Tilalla on mahdollisuus saada hyvä kuva suomalaisen oluen ja sahdin historiasta, raaka-aineista sekä valmistuksesta lähiruokaan yhdistettynä.

Ohjelmapalveluina tarjolla esim. olutkoulu, suomalaisia pihapelejä, frisbeegolfia, luonnonkalliokiipeilyn alkeiskoulutusta ja uusimpana perinteinen suomalainen savusauna oheispalveluineen. Kesäkeskiviikkoisin on kaikille avoimet grilli-illat ja usein myös musiikkiohjelmaa.

Hollolan Hirven maailmalla tunnetuin erikoisuus on käsityönä pantu, perinteinen kivisahti, jota ei valmisteta kaupallisena missään muualla maailmassa. Kivisahdin lisäksi Hollolan Hirven pienpanimossa pannaan myös muita oluita kuten tummaa Hirviolutta, vaaleaa peura Pilsiä sekä talon omaa snapsia Hirvikallion Takusta.

Lisätietoja yrityksen sivuilta:
www.hollolanhirvi.fi