Teerenpeli Yhtiöt

 
 

Panimo & Tislaamo Teerenpeli valmistaa oluita, siidereitä, giniä ja mallasviskiä. Panimon tuotteita myydään Teerenpelin omissa ravintoloissa Lahdessa, Tampereella ja Helsingissä, sekä franchising-ravintoloissa Turussa ja Lappeenrannassa. Lisäksi Teerenpelin tuotteita on myynnissä vähittäiskaupoissa kautta maan.

Teerenpelin oman panimon tuotteita on valmistettu vuodesta 1995. Panimolla on tuotemerkkejä yli kymmenen kausivaihteluista riippuen. Panimo valmistaa esimerkiksi lager-, vehnä- ja savuolutta sekä suomalaisten marjojen makuisia siidereitä. Viskin tislaus aloitettiin vuonna 2002, ja ensimmäiset viskierät tulivat myyntiin Teerenpelin omiin ravintoloihin vuonna 2007. Ginin valmistus aloitettiin vuonna 2016.

Teerenpelin viski on herättänyt myös kansainvälistä kiinnostusta; alan kansainvälisessä julkaisussa Teerenpelin Panimo & Tislaamo on nostettu käyntikohteeksi sellaisten tunnettujen tislaamoiden kuten irlantilaisen Jameson's:n, skotlantilaisen Laphroaigh:n ja yhdysvaltalaisen Jack Daniels:n rinnalle.

Lisätietoja yrityksen kotisivuilta:
www.teerenpeli.com